我不会英语,我是汉语写作的。书稿全部写作完成之后,我想办法翻译成为英语书稿。
I can't speak English. I write in Chinese. After all the manuscripts were written, I tried to translate them into English
首页
home page
《国际语言组织创立史》写作中......
《The founding history of International Language Organizations》Writing......

《关于破坏国际语言组织创立的坏人的定罪》

 

    一,国际语言组织设立在中国,对于中国的发展具有很大的好处,破坏国际语言组织设立在中国,就是破坏中国的发展,坏人所犯的罪是危害国家罪,坏人是国家的敌人。

    二,国际语言组织是促进人类进步的,破坏国际语言组织的创立就是破坏人类的进步,坏人所犯的罪是反人类罪,坏人是全人类的敌人。

 

     国际语言组织创始人 gaigailun2013.3.10,北京